Košarica

Maja Križnar: Izgubila sem tebe, a našla sem sebe

15.00 

Kategorija:

Opis

Izgubila sem tebe a našla sem sebe je resnična pripoved o tem, kako se da osebno krizo videti kot novo priložnost. Gre za nekakšen recept, ki pokaže, kako se pobrati nazaj po osebnem padcu in si postaviti nove temelje v svojem življenju in delovanju.

Po prevari v partnerstvu in izgubi službe v zelo kratkem časovnem obdobju, sem se lotila dela na sebi. Želela sem razumeti, zakaj se mi je vse to zgodilo. Skozi različne situacije sem spoznavala in predelovala različne omejujoče vzorce v odnosih in poklicne omejitve, pri vsem tem pa sem se kasneje, po mnogih prejokanih nočeh, velikokrat tudi pošteno zabavala. Ko sem spoznavala svojo notranjost in čistila omejujoče vzorce še iz otroštva ter tudi iz kakšnega življenja pred tem, sem kmalu začela zaznavati spremembe v okolici. Razrešila sem odnose z domačimi. Vzljubila sem svoje telo, iz katerega je pravzaprav samodejno odpadlo 16 kilogramov odvečne telesne teže, s katero sem se borila praktično skozi vse svoje življenje. Nekaj mesecev po izgubi službe pa sem se tudi samozaposlila ter stopila na pot uresničevanja svojih sanj in želja, s katerimi se čutim vedno bolj povezano. 

Pri moji osebni transformaciji so mi pomagale tehnike meditacije, angelska terapija, pisanje in tudi eterična olja, ki so moja izkušanja naredila še bolj globoka. Naučila sem se, da je delo na sebi nikoli dokončana zgodba, ki sem ga spremenila v zabavo in užitek. Zaradi vseh lekcij in preizkušenj sem popolnima spremenila način življenja in razmišljanja ter se naučila imeti rada samo sebe. 

Želim pokazati, da je vedno čas za spremembe in za drugačno delovanje, le pripravljeni moramo biti zavihati rokave in se zakopati sami vase. Delo na sebi je tisto, ki nam prinese rezultate. Odkrito pa povem tudi to, da tukaj žal ni čudežne tabletke, ki bi čez noč raztopila naše težave, saj smo le mi tisti, ki lahko delujemo in odkrivamo skrite globine nas samih, ob tem pa naj ne pozabim omeniti tudi dejstva, da je VREDNO. Vsak trenutek, ki smo ga namenili sebi in svoji spremembi je bogato nagrajen in tudi o teh nagradah piše knjiga. 

Draga bralka in bralec – »Delo, ki ga na sebi opraviš danes, je najboljša naložba za tvoj jutri.« 🙂 Če je uspelo meni, lahko uspe tudi tebi. 

3 mnenja za Maja Križnar: Izgubila sem tebe, a našla sem sebe

 1. Skrbnik

  “Draga Maja
  Včeraj sem kupila tvojo knjigo in jo tudi takoj z veseljem prebrala. Čudovita knjiga z bogato poučno vsebino. Tudi jaz sem se našla v njej. Čestitam, da si v letu dni uspela toliko predelati in seveda čestitam, za to fantastično knjigo in da si svoje izkušnje, lekcije in znanje delila z nami. Hvala ker si. Toplo priporočam v branje.” (Agica Tovornik)

 2. Skrbnik

  “Moja draga! Hvala ti iz vsega srca! Za povečano knjižno zbirko! Za zaupanje! In predvsem naj bo tole vse za tvojo iskreno srečo čez lužo! Hvala ker si! In ker s svojimi mislimi in besedami pomagaš rasti in iskati srečo v drobnih stvareh, tudi vsem nam, ki ti sledimo, te beremo, ti prisluhnemo,…” (Ana Zornik)

 3. Skrbnik

  “Maja, knjiga je odlična ” (Jernej Vodenik)

  “Prebrala sem knjigo; takšne imam najraje, napisane preprosto, na lastnih izkušnjah. Hvala ” (Tanja Romih)

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja