Košarica

Lara Sotlar Urankar: Speča deklica

19.90 

Kategorija:

Opis

Ko se ti med pisanjem knjige vse obrne na glavo in te pripelje do Kul mam in ženske. Pa misliš pisati samo o službi …

Dvainštiridesetletnica. Ujeta v kaos vsakdanjih obveznosti, ki se na vso moč trudi biti dobra mama, ustrežljiva žena, skrbna gospodinja, odlična delavka, zvesta prijateljica. Boli jo spoznanje, da v drvenju skozi življenje ni izgubila le svojih sanj, ampak tisto najpomembnejše – sebe.
Ko z družino odide na potovanje, potiho upa, da spozna osebo, ki ji bo znala pomagati in jo odpeljati na novo pot. Toda človeka, ki ga tako zelo želi srečati, ni. Potovanje pa ji je prineslo nepričakovano razodetje.
Popeljajo jo ne samo na najlepše plaže sveta temveč v globino njenega srca. Ob pomoči osemletne hčere prižge luč in odpre predal v svoji notranjosti. Uspe ji zbuditi spečo deklico in končno spozna osebo, ki jo je ves čas iskala. Sebe.
Kaj se je morala naučiti, da bo lahko končno živela svoje poslanstvo? Se je v mednarodnem farmacevtskem podjetju naučila biti dovolj pogumna, da bo sledila sebi? Česa se je naučila od svojih Velikih Učiteljev, zdravnikov, bolnikov? Bo znala marketinške in prodajne veščine uporabiti tudi pri uresničevanju svojih sanj? Lahko z znanjem in izkušnjami, ki jih je pridobila, pomaga tudi drugim?