Košarica

Si želiš narediti nekaj zase?

Pa naj bo to kot spomin ZATE, tvoje OTROKE, VNUKE ali KARIERO?

Se želiš poslovno videti v novi podobi, profesionalno naličeno in sfrizirano z dodelanim stilom v novih oblačilih?

Si naveličana klasičnih studijskih fotografij?

ČAS JE ZA SPREMEMBO!

KAJ BOŠ DOŽIVELA Z NAMI?

Najprej se dobimo ob pijači dobrodošlice, da se bolje spoznamo in prisluhnemo tvojim željam.

Nudimo ti stilsko svetovanje pri oblačilih, ki jih skupaj izberemo v trgovini Luna v centru mesta Maribor ali v Europarku, svojo trgovino pa imajo tudi na Ptuju.

Modno izdelana oblačila vrhunske kvalitete, so profesionalno izdelana v Srbiji, z veliko mero ljubezni in strasti do šivanja.  Jaz sem izredno navdušena nad njimi, zato tudi tebi toplo priporočam, da narediš korak v tgovino Luna in se prepričaš o čem ti govorim. In priznati moram, da redko kje naletim na tako zeloooooooo prijazno osebje kot v vseh trgovinah Luna po Sloveniji.

Za foto seanso si lahko pri njih oblačila tudi izposodiš. Ob nakupu, pa smo carice deležne dodatnega CARSKEGA popusta 😊.

Dan pred foto seanso izberemo vsaj tri različne vrste oblačil. Ličenje in friziranje pa je tvoja izbira. Tovrstnemu razvajanju se lahko predaš svojim stilistom, na tvojo željo pa ti z veseljem tudi mi nudimo kar potrebuješ za laskav videz. V tem primeru te na dan D, po zgodnji jutranji kavici predamo našim stilistom, zatem smukneš v prvo izbrano obleko in že si se prelevila v fotomodel za en dan. 

Naše fotografije posnete v naravi so pristne. Zaupanje in sodelovanje s fotografom je ključnega pomena in od tega je odvisno tudi število najboljših fotografij, za katere velja, da so kakovostne in v okviru fotografskih umetniških standardov. Vsaka od teh bo obdelana na podlagi fotografove umetniške vizije.

Prepusti se, sprosti in razvajaj se… uživaj vsak trenutek in pozabi na čas…naj bo to tvoj nepozaben Carski dan! Vse se bo vrtelo okrog tebe, tudi med preoblačenjem boš imela pomoč, predvsem zato, da se boš počutila carsko, pa tudi zato, da z ličili ne bi zapacala prekrasnih oblekic in tvojega obraza (v slučaju, da je potrebna storitev kemične čistilnice se to šteje kot tvoj dodaten strošek, ravno tako tudi, če želiš ves čas foto seanse za morebitne popravke ali zamenjavo make-upa vizažistko ob sebi. Drugače smo za to tukaj mi.) 

Ob nepozabni izkušnji skozi katero se boš podala smo s tabo na vsakem koraku, da boš sproščeno uživala v svojem dnevu, ki ti bo ostal v večnem spominu. Maximalno se posvetimo dvem caricam na dan.

Vrednost tovrstne foto seanse na dan je v Sloveniji od 500 – 600 €

za vas DRAGE MOJE CARICE je investicija le 390 € 

Dodatnega bonusa pa so deležne prve štiri CARICE, ki se bodo prijavile in se z večnim spominom obogatile in osrečile za le 340 €

Za več informacij pokliči

041 393 256 

ali piši na: 

info@caricasi.si

Vsaki CARICI podarimo foto video z glasbeno podlago, saj s tem obdarimo tudi sebe, ker se zavedamo, da je čisto vsaka CARICA edinstvena ženska, zato na tak način tudi ustvarjamo, presrečni, da smo lahko del vaše zgodbe na tej poti!

Resnično ti želim pomagati: 

»Če želiš spremeniti svoje življenje, moraš najprej spremeniti sebe.« 

        Razpoložljive lokacije za fotografiranje so: Maribor, Celje, Ptuj.

En CARSKI pozdrav, Ljubica Horvat