Sabina Blumauer

Zakaj sem carica?

… ker te znam naučiti in opolnomočiti, da sam/a ODPRAVIŠ BOLEČINE V HRBTENICI s pomočjo primarne telesne drže. Strokovno te vodim k razbremenitvi hrbtenice in pravilni telesni drži, ne glede na stopnjo bolečine (hernija, skolioza, ali le napetost) in ti s tem pomagam, do večje gibalne svobode in znanja o telesu. Rezultati Gokhale metode so mnogim korenito spremenili življenje.

… ker izvajam kakovostna strokovna izobraževanja o fizičnem zdravju hrbtenice in sklepov za manjša in večja podjetja in s tem omogočim podjetjem manjši strošek (nič več nepotrebnega nakupa dragih stolov, manj odsotnosti zaposlenih zaradi mišično skeletnih težav) ter večje zadovoljstvo, uspešnost in boljše počutje zaposlenih.

… ker poznam učinkovite načine, kako se sprostiti in imam s poslovno partnerko svoj in edinstven program zasnovan s srcem.

… ker zelo dobro plešem (swing, blues) in uživam v poučevanju plesa ter preko tega odpiram srca ljudi.

… ker vem kdo sem in vidim v globino svojih notranjih prostorov. Ker čutim sočloveka in mi je mar za ljudi. Ker želim sebe v vsej svoji polnosti tako zelo močno, da sem pripravljena iskreno in z ljubeznijo pogledati vase.