Počitnice…

Kaj za vas pomenijo počitnice? Nekaj kar imaš samo zase, odklopiš tisto vsakodnevno rutino? Ali pa za vas pomeni to še več dela zaradi priprav na dopust z družino? Kakšen dopust imate? Deloven ali si dejansko spočijete? 

V času počitnic oziroma počitka je zelo dobrodošlo, da se umirimo ali da vsaj zamenjamo rutino, ki nas na trenutke nekoliko spravlja v slabo voljo ali nas celo dolgočasi. Obiščemo tiste kraje, ki smo si jih vedno želeli, pa za njih nismo imeli časa med letom. Mogoče pa vam ustreza samo, da ste doma in imate ljubi mir, brez službenih e-mailov in telefonov.

Po navadi vsak posameznik najbolj ve, kaj mu ustreza, kaj mu paše in kaj mu ne paše. Izkoristite ta čas, ki vam je dan, umirite sebe, svoje misli in svoja dejanja. Zadihajte in preprosto samo bodite. Dovolite si samo biti, obstati v času in začutiti kako hvaležni ste za vse obilje v vašem čudovitem življenju.

Ekipa carica vam želi nadvse prijetne počitnice, pa naj bodo le-te doma, v gorah, na morju ali bilo kje, bodite tam, kjer vam je lepo.