O spletni strani Carica.si

Pozdravljena in dobrodošla na naši spletni strani!

 

Zakaj carice?

Vedno, ko sem naredila nekaj dobrega so mi rekli: ”Ti si pa res Carica.”

In si mislim:

JAZ sem Carica, TI si Carica, ONA je Carica, VSE smo Carice – ŽENSKE SMO CARICE! 🙂

 

Kaj ti nudi spletna stran caricasi.si?

Namen spletne strani je združiti in povezati ženske v Sloveniji, da podpremo druga drugo, ne glede na status – ni pomembno, ali si študentka, gospodinja, mama, podjetnica ali umetnica.

V današnjem prenatrpanem urniku vsi hitimo in bi nam večkrat prav prišla lepa beseda, nasvet, klepet ob kavi, druženje… da bi spet začutile žensko v sebi.

Naša stran ti ponuja odlično priložnost, da Sloveniji pokažeš kdo si, kakšne značajske lastnosti te odlikujejo, v čem si najboljša, zakaj se imaš rada, zakaj se počutiš kot Carica. Naj cela Slovenija vidi, da si ponosna nase in na to, kar počneš. Svoj opis lahko ovekovečiš tudi s sliko. To predstavlja tudi nadvse primerno predstavitev za vse tiste Carice, ki ste na začetku podjetniške poti, vendar nimate spletne strani oziroma nimate časa ali denarja, da bi se ukvarjale še s tem. Vsaka Carica podjetnica, ki prodaja izdelek, storitev, svetovanje, nam lahko pošlje sliko izdelkov ali opis storitev, da bomo dali izdelek oz. oglas na spletno stran – za obračunano posredniško provizijo le v primeru prodaje, po predhodnem individualnem dogovoru. Objava seveda velja tudi za vse, ki ste doma brez službe in jo iščete,  saj obstaja kar nekaj možnosti, da vas opazi kakšna direktorica ter vas povabi na razgovor. Mogoče najdete kakšno dobro poslovno idejo za svoj posel ali se povežete s kakšno izmed Caric. Vsaka od nas nekaj zna in to lahko pokaže tudi drugim ter tako združimo znanje in moč.

Povezovale se bomo z isto mislečimi caricami v skupnosti, ki te bo pri tem spodbujala in podpirala ter te sprejela natančno takšno kot si, kot si zaslužiš. Imele bomo različne pozitivne teme, nasvete, sestanke, seminarje z namenom, da druga drugi pomagamo za boljši in lepši jutri.

Ker lahko pomagamo drugim in dvigamo samozavest Caric, da so vredne, ker si zaslužijo samo najboljše. Mogoče si bolni sosedi skuhala čaj, prebrala ali napisala knjigo, pospravila stanovanje, ustanovila svoje podjetje in se počutiš kot Carica.

V prvi vrsti se moramo začeti spoštovati ter ceniti, da nas bodo lahko tudi drugi.

Moja srčna želja je, da si pomagamo. Če sama ne bom vedela kako kakšno stvar izpeljati, bom poiskala pomoč pri tistih, ki to znajo, samo da bo odgovor DA in da se VSE DA, če se hoče. To bi rada dokazala tudi drugim – ker, če sem lahko jaz, zakaj ne bi tudi vi?

 

Samo verjeti morate vase! 🙂 

 

Nikoli ni prepozno, da postaneš to, kar bi lahko bil/a. George Eliot

 

Ženske smo Carice, pa naj nam to kdo prizna ali ne, najprej si moramo to priznati same.