Mojca Korelc

Zakaj sem Carica ?

Če bi me to vprašali 2 leti nazaj bi rekla:  “Eh, saj nisem nič posebnega.

Nikoli se nisem marala samo-hvaliti.  

Danes na to vprašanje kot iz topa odgovorim : Itak da sem carica halllooo 🙂 

Carica sem zato, ker kažem z lastnim zgledom, da se da priti do sprememb.

Vse kar moraš narediti je, da se ODLOČIŠ, si razjasniš KAJ hočeš in ZAKAJ…in kar  je najpomembneje – iti v AKCIJO ! 

Za menoj so dolga leta iskanja mojega bistva – moje rdeče niti, zakaj sem tukaj, v tem času in prostoru.  Čakanja in iskanja zunaj sebe, da mi nekdo pove kje je moje mesto.

Težke preizkušnje v otroštvu, notranja moč, pogum, neskončna radovednost, nenehno učenje, preizkušanje, napake, padci in vzponi so me po 37 letih pripeljali do spoznanja, da imam odgovor na zgornje vprašanje samo JAZ.  In tako se je moja pot v spoznavanje same sebe začela. Končno sem prišla do mojega poslanstva in vizije, ki danes  vodi moje življenje.

Kdo sem in kaj počnem ?

Sem MOJCA. Moja posebna magična sposobnost je videti tisto kar je očem skrito. Slišati tisto, kar je večini neslišno in čutiti tisto, kar je v globine zavito.

Sem MAMA. Moje srce sta zapolnila dva sončka, dva čudovita fanta, ki sta hkrati moja največja učitelja in motivatorja.

Sem ŽENSKA. Zvesta partnerka, hčerka, sestra in prijateljica. Skozi življenje me vodi dobrosrčnost, iskrenost , pogum, notranja moč , radovednost in predvsem svobodni duh. Zame so pristni in iskreni odnosi ključni del življenja. Želim si, da bi večkrat spregovorili iz srca. Brez olepšav, sramu in prikrivanja. Samo gola resnica. Saj nas vendar le-ta dela unikatne.

Sem PODJETNICA. Tukaj sem, da povezujem, navdušujem in spodbujam ženske, da se premaknejo iz cone ugodja in sledijo svojim sanjam, delijo svoje unikatno sporočilo z drugimi ter z zgledom in dejanji učijo svoje otroke ŽIVLJENJA.

 

 

Moja moč je v aktivaciji posameznika, iskanju rešitev, vidim potencial v ljudeh in imam to sposobnost, da iz vsakega izvlečem tisto v čemer je najboljši.
Strateško analiziram in razdrobim velike in pomembne probleme na majhne koščke / praktične enostavne korake, ki jih ljudje lahko enostavno uporabijo in implementirajo v svoje življenje.  

Sem kreatorka ženskega podjetniškega kroga Woman2Woman, ki je namenjen vsem začetnicam podjetnicam, kot tudi tistim, ki svoje poslanstvo že uresničujejo. Skupno vsem nam je razumevanje dejstva, da je napredek v skupini lažji in predvsem hitrejši. 

Vabljena, da se nam pridružiš.

 

Zakaj si pa ti CARICA?