Marija Antauer

Zakaj sem carica?

Carica sem zato, ker sem opustila študij na Zdravstveni fakulteti zaradi vse glasnejšega notranjega glasu, ki je želel, da se začnem izražati v slaščičarstvu. Potem je prišla prva torta, prvo pecivo in prva dekoracija. V meni pa ni bilo več samo iskrice, ampak takšen ogenj, da sem ga stežka gasila. In tako je še vse do danes.

Obiskovala sem tečaje v tujini, natančneje v Avstraliji. Sicer pa sem se zelo veliko naučila sama, ker se močno zavedam dejstva, da vaja dela mojstra in da seveda tudi brez mojstra ne bi bilo vaje.

Vsi moji izdelki so iz naravnih sestavin, saj sem velik zagovornik, da če že jemo sladko, naj bo domače in kvalitetno. Narejeni so z veliko mero ljubezni in z neprecenljivim občutkom, ki ti ga da samo kilometrina in ljubezen do izražanja po ustvarjanju.

Vse dekoracije na izdelkih so posledica izključno mojih pridnih in ubogljivih rok, saj se z velikim veseljem soočim z željami strank in jim ugodim.

Vsaka torta mi predstavlja nov izziv in vsaka torta je zame nekaj posebnega, ker v njo vložim velik del sebe in svoje strasti.

Moje čudovite kreacije najdete na moji fb strani Tortina.