Klara Kralj

Carica sem zato ker… *: Carica sem zato, ker sem se na svojo poslovno pot podala že pri 19 letih. Po horoskopu sem vodnar, kar potrjuje mojo željo po svobodi in samostajnosti.

Svoj domači kraj sem zapustila po osnovni šoli ter se podala v veliko mesto Maribor, kjer sem obiskovala srednjo šolo. Zase lahko rečem, da nisem običajen mladostnik, tudi moj dan poteka popolnoma drugače, kot pa od mojih vrstnikov. V srednji šoli sem se zaljubila v marketing in v delovanje samega spleta.

Z marketingom sem se hitro srečala. Najprej sem se ukvarjala z mrežnim marketingom, kar me je navdušilo in me popeljalo v vode podjetništva ter prodaje.
Svoje znanje sem pridobivala preko spletnih tečajev ameriških univerz. Ter izobraževanj v tujini.

Svoj prvi cilj, da pri 20. letih odprem podjetje, sem odklukala.
Sem ena izmed tistih generacija, katera smo skupaj z socialnimi omrežij gor zrasli.
Socialne portale poznam tako dobro kot svoj lasten žep, tako je tudi prišla ideja za podjetje. Zakaj ne bi te prednosti, ki nam je bila dana izkoristila, ter časa za »srfanje« po socialnih omrežjih porabila za eno dobro prodajo.

Danes sem stara 21. let in sem Carica, ker podpisujem sodelovalne pogodbe z velikimi in malimi podjetji. Za sabo imam že kar nekaj sestankov takšnih in drugačnih.

Vabljeni na našo spletno stran in si oglejte s čem se ukvarjamo v podjetju Tweedix https://tweedix.com
Katere so tvoje 3 lastnosti, ki jih najbolj ceniš pri sebi? *: Predvsem odgovornost. Jezi me, da se ne moram zanesit na ljudi, zato se trudim, da sem kar se le da najbolj odgovorna in zanesljiva.
Samozavest, če ne bi kot mala veliko javno nastopala me bi danes ljudje pohodili. Ker sama ne bi verjela vase da sem sposobna in zmožna.
Kaj najbolj ceniš pri drugi? *: Iskrenost in odgovornost. To da se lahko zanesem na sočloveka in vem da me ne bo razočaral.
V čem si najboljša? *: hm… v improviziranju:)
Kaj s dobrega naredila za koga drugega? *: Verjela sem v osebo, ko nihče ni. Nisem jamrala kot drugi ko je bilo potrebno mu pomagat in verjeti vanj da je sposoben in zapraviti kak evro v njegove sanje. Danes je pa noro uspešen.