Ivana Šolc

Drage dame!

Iskanje odgovora na vprašanje »Zakaj sem carica?« je super motivacijska vaja!

Ko se ozreš nazaj in ozavestiš, kaj vse si dosegla, se počutiš kot prava kraljica – kraljica svojega življenja.  Vzponi in padci. Zadoščenje in razočaranje. Veselje in žalost. Pisan mozaik življenjskih dogodivščin, ki je danes UNIKATNA MOJSTROVINA. In ta mojstrovina sem JAZ! In ja! Na to sem izredno ponosna. Kajti, kot vedno pravim otrokom na svojim delavnicah »Samo jaz sem jaz. Ena in edina!«

Sanjam velike sanje.  Postavljam si cilje in jih uresničujem.  Ampak za to je bilo potrebno velikooo dela.

Življenjski dogodek, ki me je zelo zaznamoval, je bilo rojstvo moje Sanje in moje Elin. Vsak porod je bil hkrati  tudi preporod. Začela sem iskati načine, kako postati najboljša različica same sebe in svojim otrokom  biti zgledna, predvsem pa ljubeča in srečna mama. Moji dve hčerki sta zaslužni za to, da se je v meni zgodil tektonski premik. Predvsem pa sta moj največji navdih.

In tako sem začela pisati novo poglavje v svojem življenju. Odstranila sem stare, neplodne in obremenjujoče blokade/ovire z  življenjskega vrelca obilja. Iz globočin svojega srca je na dan privrel moj MAVRIČNI ZAKLAD, eksplozija mavrice, sonca, zvezdic, ljubezni, pozitivne in čarobne ustvarjalne energije T, kar sem vedno nosila v sebi.

Danes sem srečna, sončna, energična, ljubeča in ustvarjalna mama podjetnica. S svojim znanjem  lahko pomagam  staršem , da odkrijejo svoj notranji zaklad, da postanejo navdihujoči odrasli, predvsem pa da vsakodnevno gradijo in krepijo ODNOS s svojim otrokom.  Kajti Starši bomo pot otroštva prehodili s svojim otrokom samo enkrat. Za seboj pa pustili dragoceno sled. Naj bo polna LJUBEZNI. In to BREZPOGOJNE LJUBEZNI.    

Zato, drage carice, pojdite v akcijo!

Izbrusite dragulj, ki se skriva v vas, in zasijte v vsej svoji enkratni lepoti!

Bodite luč! Kamorkoli greste, naj začutijo vašo sončno energijo! Bodite oddajnik življenjske energije!

Naj bo vaše srce polno ljubezni. Delite jo s svojimi otroki. Vsak dan je blagoslov. Zato ga začnite in zaključite  s tistimi tremi besedami … »Rada te imam.«

Naj bodo naše besede vir navdiha. Dajte krila tistim, ki so na tleh.

Bodite sprememba, ki jo želite videti.

Naredite prvi korakec. Danes. Tukaj in zdaj. In tako boste stopile na pot svoje življenjske preobrazbe.

In veste kaj? Hvaležne si boste za to. Kajti danes ustvarjate svojo prihodnost. Saj to veste, kajne?

Dvignite pogled! Poglejte v nebo, oblake, sonce, ptice.  Poletite visoko. 

Ivana Šolc