Ester Grmek Šavle

Zakaj sem carica?

Težko je opisat mojo življenjsko pot, ki je bila prepletena čez drn in strn. Ovita včasih v celofan z mašno, velikokrat pa odeta v bodeče trnje zaradi katerega sem velikokrat jokala in iskala pot iz stiske, problemov in težav. Ampak vse to sem premagovala z ljubeznijo in spoštovanjem do bližnjega sočloveka ne glede na moje končne odločitve.

V življenju sem z vztrajnostjo dosegla vsak moj zadani cilj. In z pravo miselno naravnanostjo se prav sedaj soočam z mojimi dolgoletnimi sanjami in tihimi željami po poslovnem uspehu, po zgodbi, ki jo piše moje življenje. In, da prav sedaj po tolikih letih se mi poslovne in življenjske sanje uresničujejo, moram zahvalo spisat mojemu življenju, ki sem ga preživela do sedaj. 

O tem kdo sem, kaj sem, zakaj sem in od kje sem in kaj vse sem prehodila, ustvarila in še ne zaključila z mojim življenjskim izzivom, pa vam obljubim drage moje Carice, da vam bom napisala in spisala kot delček moje biografije. Zgodbe, ki jih piše moje življenje.

A za to moram imeti svoj mir, svoj čas in misli usmerjene v novo zgodbo mojega življenja.

Skrivnost katero še malček za kratek čas zavijem v celofan, pa vam jo bom z veseljem razkrila v kratkem. Najkasneje v mesecu Juniju. In takrat pričakujem, da me boste vse obiskale. 

Zelo rada bi vas spoznala, z vami poklepetala, razdelila delček mojega srca, poguma in znanja. In še veliko več. Verjamem, da prišel bo tudi ta čas. 

Hvala za sprejem v skupino in uživajte vsak delček svojega trenutka v življenju.