DVIGUJEM VAJB

DVIGUJEM VAJB

Drage moje Carice, dolgo časa se vam nisem oglasila. Vse preveč se je dogajalo in zgodilo, da je enostavno zmanjkalo časa in morda kdaj tudi motivacije za nova ustvarjanja.

Vsi se znajdemo v valovanju našega življenja. Enkrat je morje mirno in navdihujoče, spet drugič pa valovito, sunkovito in se komaj obdržimo nad gladino vode.

Pridejo takšni in drugačni dnevi in zgodilo se je, da tisti dan moje razpoloženje ni bilo preveč navdihujoče. Lahko bi rekla, da vse prej kot to.

Vse skupaj so začinili še moji hormoni in PMS je dobil svoje razsežnosti. Čisto nič se mi ni ljubilo, čez mene se je valila neke vrste melanholija in val negativizma je zaobjel moje misli. Znan prizor kaj ne? 

Drage dame zelo dobro veste o čem govorim, če pa nekem srečnem naključju tale prispevek berete tudi gospodje, pa boste tudi, če ne še bolj vedeli o čem govorim.  

Ja, mislim da res ni junaka, ki se nebi znašel v takem obdobju in prav je, da si priznamo, da taki trenutki so in da teoretično z njimi ni nič narobe.  No, narobe je to, da nam pač nižajo energijo, a če se jim približamo iz drugega zornega kota in jih namesto odrivanja, raje poskušamo razumeti in sprejeti kot del nas, potem z njimi ni nič narobe, celo nasprotno.

Takšni trenutki so dobrodošli, saj nam pokažejo, da se je potrebno ustaviti in nekaj spremeniti. Takšni trenutki, so pravzaprav odličen smerokaz, ki nam pokaže, da smo na poti nekje zašli in nas vabi v drugo smer.

Takrat imamo na voljo dve možnosti; lahko nekaj spremenimo in si dvignemo svojo vibracijo, ali pa ostanemo v negativni energiji in tonemo globlje in globlje. Izbira je vedno naša, pa če vam je slednje dejstvo všeč ali ne. Težava se pojavi le če izberemo drugi in se v takem melanholičnem počutju zadržimo predolgo in nič ne naredimo, da bi se iz njega potegnili ven. 

Tale drugi način meni ni prav nič všeč, zato mu danes ne bom posvetila preveč pozornosti, le toliko, kot je nujno potrebno. Namen tegale članka danes je pravzaprav ta, da z vami delim eno prikupno metodo dvigovanja vibracije, ki na nek način združuje oba pola. Tisto »tenstanje« v negativi (za kratek čas seveda) in potem dvigovanje, ki pride iz slednjega.

Znašla sem se v momentu, ko nisem zmogla biti ravno najbolj ponosna sama nase. Nič se ni sestavilo, tako kot bi se moralo in obdobje je bilo res naporno ter težavno. Ko si na tleh, je včasih res težko zbrati pogum in energijo, ter najti motivacijo, da bi ljubil sebe, kaj šele druge. Toda zavedala sem, da je vse odvisno od mene in da imam možnost, ter poznam tehnike, ki mi pomagajo izstopiti iz neželenega počutja.

Dela sem se lotila takole:

Najprej sem se v svojem dnevniku izživela nad vsem, kar se mi je dogajalo. Ja, kar malo sem se smilila sama sebi, se hudovala nad vsemi in vsem, še najbolj pa nad seboj. Huuuh, sem pisala in pisala, da se je skoraj kadilo pod prsti. Res sem si dala duška. Ko sem zaključila sem zaprla oči, se predihala in si vizualizirala v drugem delu meditacije vizualizirala svoje zelje. Že vmes sem začutila, kako se mi energija dviguje. V tem občutku sem nekaj časa vztrajala in ko sem odprla oči, sem bila kot prerojena. 

Kratko in jedrnato kaj ne? Ja, res je, ni posebna umetnost tole dvigovanje svoje lastne vibracije, le najti morate način ki ustreza vam. Pisanje in predihavanje sta super tehniki, ki vedno delujeta in zanjo ni potrebno veliko. Da bo vaše pisanje še bolj učinkovito in terapevtsko, pa si lahko pomagate tudi s temle brezplačnim priročnikom.

 

Dvignite svojo vibracijo in lep pozdravček do naslednjič.

 

Maja Križnar – MičnaCvetlična avtorica knjige Izgubila sem tebe, a našla sem sebe in elektronskega priročnika Kako iskati omejujoča prepričanja, blogerka, certificirana vaditeljica meditacije in diplomirana agronomka. Več o meni in mojem delu najdete na spletni strani www.micna-cvetlicna.si