Carice smo praznovale 2. rojstni dan

Carice smo praznovale 2. rojstni dan

V Rimskih toplicah, katere so bile naš kraj za razvajanje. V petek popoldne smo se najprej javile na recepciji, potem pa odšle v svoje sobe. Ob treh smo začele naše srečanje v dvorani Marka Avrelija. Fotografinja našega sponzorja Metka Komater DRUMlife production  je naredila portrete vseh Caric. Nato nas je nagovorila Prva Carica Ljubica, ki je bila glavni sponzor prve nagrade za Carico leta. In seveda idejni vodja Caric. Naprej je program povezovala Carica Nina Cuk Prigl, lastnica podjetja Srčno, ki se ukvarja z organizacijo in vodenjem prireditev. Podjetniško razvojni inkubator iz Rogaške Slatine vodi gospa Branka Aralica. Ona nam je predstavila temo  Kje dobiti »Carski« denar za zagon in delovanje podjetja. Zanimiva tema. Predvsem pa poučna. Da, Carice smo se za rojstni dan tudi izobraževale. Po kratki pavzi nam je naša Carica Duška predstavila nekaj pravnih vidikov ob delitvi podjetja. Nato pa se je dotaknila še malo dolžnosti in pravic otrok in partnerjev ob razvezi.

Sledila je večerja v restavraciji. Restavracija Cesarja Ferdinanda nudi samopostrežno večerjo z bogatim bifejem. Carice smo dobile svojo mizo, za katero se nam je pridružila naša Carica Lili Škornik ki je prišla iz Nemčije in pripeljala s sabo še tri svoje carice, nato  smo lahko nadaljevale druženje tudi ob večerji. Po večerji smo na hitro skočile v svoje sobe na osvežitev. Potem pa nazaj v dvorano, kjer se je nadaljeval veseli del večera s Carsko torto izpod rok mojstrice Alenke Pisanec. Prijazno strežno osebje Rimskih term nam je torto razrezalo. Poleg smo si privoščile kozarec penine. Druženje ob veselem dogodku se je nadaljevalo pozno v noč. Carice smo si izmenjavale osebne zgodbe. Poslovne ideje. Zgodbe iz poslovnega sveta. Se veliko nasmejale. Skratka imele smo se Carsko.

Še eno rojstnodnevno darilo je prispevala Avtohiša Selmar iz Celja. Naši ustanoviteljici Ljubici so posodili avto Mazda 2., ki si ga je tudi lepo grafično oblikovala z logotipom »Carica si, naj to vedo vsi!«. Z njim se Ljubica varno in ponosno vozila po Sloveniji. In tudi na naše srečanje se je pripeljala z njim. Hvala vsem našim sponzorjem za popestritev dogodka.