Košarica

Mag. Saška Klemenčič

Saška Klemenčič se predstavlja.

Si znate odgovoriti na vprašanje Kdo sem, kam grem in s kom? Točno v tem vrstnem redu. Če znate gladko odgovoriti na ta vprašanja, veste, kdo ste – poslovno in zasebno, poznate svoje poslanstvo in ga že uresničujete. Potem ste voditeljica svojega življenja in me ne potrebujete več. Svoje življenje namreč trdno držite v svojih rokah.

V kolikor pa se še postavljate, pa je morda smiselno, da se srečamo. Sem univ. dipl. pedagoginja, mag. andragogike, NLP mojster praktik in NLP coach. Že 20 let izvajam usposabljanja za podjetja in za ljudi, ki želijo iz sebe narediti »nekaj več«. Specializirana sem za selfmanagement (upravljanja s seboj, doseganje ciljev, time management, samomotivacijo, programiranje mindseta, postavljanje pozitivne samopodobe in učinkovitih navad), komunikacijo, vodenje in prodajni selfmanagement.

Razvijam lastne programe, pri katerih upoštevam najnovejše raziskave o učenju in delovanju možganov, da udeleženci res osvojijo določene vsebine in jih tudi prenesejo v prakso. Večino tehnik in pristopov, ki jih učim, sem tudi sama preizkusila na lastni koži, ko sem reševala lastne izzive. Teh je bilo veliko na vseh področjih življenja.

Za sabo imam 3 zveze, ki so me predvsem naučile, kdo nisem in kdo sem, kaj hočem, in kako izražati sebe in svoje meje. Na podlagi teh izkušenj sem razvila sebe, tako da imam zdaj res izpolnjujoče partnerstvo, in partnerja, s katerim se močno podpirava. Na področju zdravja sem kot 3-letna deklica izgubila oko in posledično sem imela veliko lekcij s področja sprejemanja in postavljanja sebe. Atopični dermatitis pa vsake toliko poskrbi, da poglabljam ljubezen do sebe,  se učim upravljati s stresom in usmerjati svoje misli v pozitivno smer. Pomaga mi držati jasen fokus in uči me potrpežljivosti.

Na poslovnem področju sem tudi opravila svojo šolo, ko sem čez noč dala odpoved v osnovni šoli, kjer sem delala 9 let kot svetovalna delavka, in šla na svoje. Tako sem začela z abecedo podjetništva. To je bilo 2010. Vmes sem sicer imela 2 leti še službo izobraževalne trenerke, od 2016 pa sem spet samostojna podjetnica. Srečna sem v tem, kar delam. Potrebujem kreativnost in svobodo kot zrak. Zato nenehno ustvarjam nove programe za osebni in profesionalni razvoj.

Odprla sem tudi svojo spletno akademijo E-Saška Klemenčič, kjer lahko najdete programe za samostojno e-učenje, vodeni samocoaching, vodene meditacije, e-knjige in še kaj. Veliko programov je brezplačnih, pri ostalih pa imate carice 10% popust. Akademijo si lahko ogledate tukaj (potrebno se je vpisati).

Moj cilj je, da najdete svojo notranjo moč, sebe in svojo pot – ne glede na to, ali ste gospodinja, mamica, vodja, direktorica, športnica… in postanete kolikor je mogoče neodvisna, voditeljica sebe, ki ve, kdo je in kaj hoče in to tudi uspešno dosega.

Več o mojih programih in rezultatih mojih strank si lahko preberete na www.saskaklemencic.com Tam se lahko prijavite tudi na e-novice.

Izvajam tudi individualne in skupinske coachinge. Več o coachingu in priložnosti, ki vam jih daje, pa si lahko preberete v moji brezplačni e-knjigi »Kaj je dobro vedeti, preden se odločite za coaching?« Ker sem se tudi sama soočila s svojimi sencami in s svojo temo, sem vam sposobna stati ob strani in vas podpirati tudi v najtežjih trenutkih.

Če bi me želeli še kaj vprašati, pa mi lahko pišete na info@saskaklemencic.com ali me pokličete

na gsm 040 590 131. Vesela bom vašega klica!