Bernarda Marovt

Zakaj sem carica?

Carica sem, ker aktivnosti na področju mode, ki so obogatile mojo profesionalno pot so številne in različne, od mode do igralstva, gledališča, tv in reklam doma in v tujini.

Delala sem z največjimi fotografi in kreatorji sveta, hodila po modnih pistah visoke mode, slikala za kozmetične kampanje, snemala reklame za svetovna podjetja, se poskusila kot igralka v različnih vlogah v filmu in gledališču.

Moje delo mi je omogočilo potovati po celem svetu, spoznati ogromno ljudi, se naučiti tujih jezikov, skratka tisto, kar sem si želela od samega začetka.

Tekom moje kariere so mi med drugimi dodelili številne nagrade in priznanja za delo, ki so naslednja!

– Mis Yu, Mis Fotogeničnosti, Mis sveta, Mis Fotogeničnosti, Top model Italije, Top model Evrope in sveta, Nagrado za življenjsko delo, Naziv za Najbolj fotografiran obraz na svetu, po izboru revije Jana za Slovensko lepotico stoletja……

Izvajam še druge dejavnosti, ki so naslednje:

Sem ustanoviteljica in organizatorka naslednjih projektov, ki so:

– Mednarodno tekmovanje ‘Fotomodel Bernie Marovt’….

– Mladinska manekenska sola ‘Bernie Models’….

– Akademija za ženske ‘Donnakademy’….

– Organizacija eventov in prireditev.

– Scauter in agent za odkrivanje novih talentov.

– Še vedno model, slikam kampanje in snemam reklame.

Za uspeh je potrebna velika odgovornost, profesionalnost, resnost, prilagajanje, dobra volja, vztrajnost, trden značaj, predvsem pa moraš verjeti v to kar delaš.

Posebaj sem ponosna na Donnakademy, ekskluzivni tečaj za CARICE tiste ženske, ki si želijo več življenja.

Z ekskluzivnim tečajem dajemo priložnost ženam in dekletom različnih starostnih skupin pri izboljšanju zunanjega videza, kako okrepiti samozavest, spoznati skrivnost, karizmo, kako postati privlačne, kako slediti modnim trendom, oblikovanju lastnega modnega stila, kako izboljšati svojo ženskost in razvijati osebnostno rast. Skratka vse, kaj ženska potrebuje v vsakdanjem življenju nasploh.

Na izobraževanje prihajajo ženske, ki se ne počutijo več dobro v svoji koži in si želijo spremembe tako na fizičnem kot psihičnem področju. Mnoge med njimi ne znajo opaziti vrlin in lepote. Vsaka ženska skriva v sebi lepoto, treba jo je samo povleči na dan. 

Vsaka ženska lahko postane protagonistka svoje lepote, atraktivnosti in ženskega magnetizma. Videza in razvoja osebnosti se lotimo bolj kompleksno, od znotraj navzven. Dovolj je, da ženska spremeni svoje razmišljanje, hojo in način oblačenja, z njimi se bo spremenila tudi njena notranjost.

Akademija je namenjena predvsem ženskam, ki si hočejo biti všeč in valorizirati z inteligenco svoj osebni izgled in spremembe, ki pridejo z leti. Vsaka ženska mora najti svoj stil, poudariti svojo moč z dodatki elegance in dobrega okusa.

Vsaka ženska mora skrbeti za svoj videz in delati na sebi.

Ženske morajo razumeti, da če se starajo, to se ne pomeni, da bodo umrle. Življenje se lahko takrat šele začne. Ko to dojamejo se začnejo drugače oblačiti in obnašati ne kot starke temveč primerne svojim letom. 

Če je ženska polna energije, zadovoljna in samozavestna, tudi kakšna guba pri 50, 60 letih ali več nikogar ne bo motila. Ne tebe ne drugih! Rečeš si, sprejmite me takšno kot sem. Ko se sprejmeš sama, te bodo sprejeli tudi drugi. Popolnost ne obstaja.

Glavna naloga in cilj tega projekta je pomagati ženskam in jim pokazati pravo pot do: kako se počutiti dobro na vsakem področju in v različnih situacijah, kako priti do osebnostne moči, spoznati končno mejo do katere lahko prideš, spoznati vso kreativno energijo, moč…kako razviti magnetizem ženskosti. Ženska mora ostati ženska…..ženska lahko osvoji cel svet.

V zadnjih letih mojega dela sem razmišljala predvsem o mladih, jim pomagala in skrbela za njihov razvoj. Po tistem pa sem ugotovila, da so ženske tiste, ki potrebujejo več pomoči na vseh področjih. To velja za tiste vrste žensk, ki se znajdejo v določenem obdobju, otroci so že zrastli in sli od doma, ženske se znajdejo same, nimajo več te samozavesti kot pred leti, ne počutijo se več sigurne, ne skrbijo več za svoj izgled….itd. Odločila sem se, da bom vse znanje in izkušnje, ki sem si jih pridobila v teh letih prenesla nanje……

LEPOTA  NI  OBVEZNOST  ALI  DOLŽNOST  AMPAK  CILJ  POSAMEZNIKA.

 

Zakaj si pa ti CARICA?