Andreja KARNER

Zakaj sem carica?

Carica sem, ker sem ženska. Carica sem, ker sem si dovolila sanjat. Carica sem, ker sem preprosto sledila svojim sanjam in sem to tudi uresničila. Živim življenje – živim sanje, uresničujem želje marsikatere ženske, v prvi vrsti svoje. Ponosna nase, da sem sledila sebi, vztrajala in ustvarila in brusila svoj DIAMANT, ki se imenuje Krema Večna mladost.
Carica sem, ker vem, da v tem ustvarjanju neizmerno uživam in vem, da tega ustvarjanja ne bo nikoli konec, ampak je šele začetek ene velike zgodbe.

Izdelki, ki jih izdelujem so več kot naravni izdelki za nego kože.
SO MOJE POSLANSTVO.

Ker vam želim približati občutke, ki jih sama čutim ob mojem življenjskem projektu bom z vami delim svojo strnjeno življenjsko zgodbo in upam, da z njo še katero prebudim in ji vlijem upanje, da nikdar ni prepozno za sledenje svojim sanjam.

O ciljih v življenju nisem veliko razmišljala. V osnovni šoli sem si želela postati zobotehnik ali kozmetičarka, saj sem bila vedno spretna z rokami. Pot me je zapeljala na Ekonomsko šolo in tako sem svoje sanje porinila v kot.
Vsak ima svojo pot in tudi moja je bila trnova, ampak očitno je tako moralo biti. Družina, trije otroci, služba, obnova stare hiše, prizidek in še še in še in ni da ni.

In prišlo je leto 2000, ko sem se srečam s kozmetiko, ki sem jo spoznala že pred dvanajstimi leti. Navdušenje je bilo nepopisno in pridružim se ji kot distributer.

Čez čas se ponudi priložnost za napredovanje v vodjo distributerjev.
Nova priložnost je v meni vzbudila občutke dvomov:
“Bom zmogla?”,
“Kdo sem jaz, da bi to lahko delala?”, “Nisem dovolj sposobna”
… Ste si že kdaj rekli kaj podobnega? A ni nadležen ta notranji glas, ki kar noče utihnit?
Kljub temu, da so me strahovi in dvomi preplavljali iz vseh strani, je srček želel dalje. Pristala sem na ponudbo in se vrgla na glavo v novo pustolovščino.

Trdo delo me je pripeljalo do nove prelomnice, kjer sem se morala odločiti ali grem v delo s kozmetiko za polni delovni čas ali ostanem na “varni” coni udobja kot računovodja. Moje srce me je peljalo v kozmetiko in se leta 2005 popolnoma posvetim kozmetiki in s tem zakorakam v podjetniške vode.

“Hvaležna sem, da sem sledila svojemu srcu in ne svojemu umu.”

Delo sem opravljala z neverjetno strastjo, predanostjo, živela s to kozmetično industrijo, imela nore rezultate, ampak sem se izčrpala. Delala sem s srčnostjo, želela pomagati vsem, ob tem pa pozabila nase. Te svetovne korporacije želijo samo rezultate, tukaj ne obstaja tvoja predanost, tvoja srčnost, ampak samo denar. Zato se moja pot po dveh letih in pol zaključi.

Ampak očitno se je začelo nekaj novega.

Svoji koži sem vedno želela le najboljše in vedno sem iskala najboljše kar lahko koži ponudim.
Veliko posameznih produktov sem kupovala preko spleta in moja dnevna in večerna nega je bila precej zamudna.

Naenkrat preblisk v glavi; “Hej punca daj naredi si kremo, kjer bodo vse te sestavine v kremi in bo tvoj nanos na tvojo kožo samo enkraten.”

Takrat sem se spomnila stavka, ki sem ga izrekla svoji hčeri Taji, ko je bila v srednji šoli: »Tebi pa kemija res leži, pojdi na študij povezan s kemijo, mogoče bova me dve kdaj mešale kreme«
Zdaj, ko se spomnim teh besed, vem, da te življenje vodi, samo poslušat sem morala svoj notranji glas.

Nenehno izboljševanje in raziskovanje z naravnimi sestavinami, me je pripeljalo do nešteto različic kreme, ki so se izkazale kot boljše/slabše. Ko pogledam nazaj, sem zelo ponosna za svojo vztrajnost in neizmerno željo po izboljševanju. Seveda je bilo kar precej neuspelih poskusov, napak in napačnih pristopov, ampak me noben padec ni ustavil. Vsako stvar sem spremenila v izkušnjo in lekcijo ter iz nje splavala še močnejša. Ko ustvarjaš izdelke iz najbolj naravnih sestavin je zelo pomembna kilometrina. Šele zdaj se tega zavedam.

Tukaj sem – po 20 letih poglobljenega raziskovanja in po 5 letih mešanja krem z različnimi naravnimi sestavinami. Krema je dobila svoje ime Krema Večna mladost in svojo unikatno recepturo. Krema sestoji iz izjemno bogate kolekcije sestavin, ki so skoraj vse tudi užitne. Hčerka je po zaključku magisterija iz molekularne nutricionistike k meni prinesla znanje o številnih antioksidantih in super sadežih, ki so zdaj ključne sestavine v kremi.
Če me vprašate, kaj naredi mojo kremo tako posebno, verjamem, da je odgovor sledeč:
Pri svoji raziskavi se nisem ukvarjala s tem kaj je  trenutno “IN” na tržišču in kakšna so kozmetična pravila – kaj naj bi delovalo in kaj ne. Zaupala sem svoji inspiraciji, ki me je vedno znova presenetila z novimi izjemnimi idejami.

Krema ruši pravila kozmetične industrije in ne sledi modnim muham.
Namesto tega je glavna in najbolj cenjena sestavina
– LJUBEZEN, ki jo čutim ob ustvarjanju
– STRAST, ki jo gojim do pomoči drugim
– HVALEŽNOST, ki jo čutim ob zaupanju svojih strank in
– POLNOST , ki jo čutim znotraj sebe, ker sem sledila sebi in si dovolila verjeti vase.

Našla sem tisto manjkajočo stvar, ki sem jo nenehno iskala. In našla sem jo tam, kjer vsi pravijo, da je – ZNOTRAJ SEBE.

RES SEM CARICA IN PONOSNA SEM NASE

 

Zakaj si pa ti Carica?